EST.1996 Comenzi & Consultanță gratuită  Telefon:  +40.230.524.809      Tel./Fax:+40.230.222.650 Email: sirtisa@sirtisa.ro
Acasa Produse Despre noi Newsletter Contact

Sediul central

Sat Sf. Ilie, Comuna Scheia, str. Morii 226B

 Jud. Suceava  727528

Telefon: +40.230.524.809  Tel./Fax:+40.230.222.650

Email: sirtisa@sirtisa.ro

Punct de lucru Piatra Neamț

Str. Privighetorii, Nr.3, Bloc: B2, Piatra Neamt, 610191

Telefon: +40.233.226.522

Fax:+40.233.226.522

Email: sirtisa@sirtisa.ro

S.C. SIRTISA CONSULTING S.R.L. iși desfașoară activitatea începând din anul 1996, având ca specializare furnizarea de produse și  servicii pentru industria lemnului.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu,  punem la dispoziția dumneavoastră profesionalism, seriozitate și promptitudine, satisfacând solicitarile tuturor clienților noștri de la producători de mobilă, designeri, arhitecți, producători de case din lemn și binale până la consumatori finali - persoane fizice.

Prioritățile  noastre  sunt reflectate  atât  prin  calitatea  serviciilor și  produselor oferite  cât și prin dedicarea și profesionalismul angajaților noștri. Scopul nostru este de  a îmbunătați continuu activitatea producătorilor din industria lemnului, oferindu-le consultanță tehnică  de specialitate și  produse de cea mai înaltă calitate de la producători de renume.

Personalul  nostru calificat (ingineri chimiști, ingineri din industria lemnului s.a.) este la dispoziția clienților și partnerilor noștri de afaceri pentru a le oferi consultanță și modalități optime de rezolvare a diverselor probleme ce se pot ivi în oricare din etapele de procesare, prelucare și punere în operă a lemnului.

Din  2006  suntem partener de afaceri al firmei BOCHEMIE CEHIA- producător de produse biocidedestinate tratării lemnului,  proces de mare importanță  în conservarea și creșterea  rezistenței  în timp a materialului lemnos.

Un lemn sănătos înseamnă o construcție durabilă = un copac salvat !!!

Începând cu  2003 am dezvoltat departamentul destinat finisajelor  profesionale  pentru lemn. De la început  am selectat  produse de înaltă calitate de la producători renumiți precum SAYERLACK sau ICA. Comportamentul în timp și aspectul plăcut au confirmat alegerile  făcute.  Oferim finisaje,  efecte speciale  și produse cu destinație specifică: decking,  saune, finisaje  retro sau  futuriste. Vioiciunea culorilor și  tușeul plăcut asigură o ambianță  încântătoare familiei  sau  colectivului.

Din 2001 suntem dealer autorizat  HÄFELE, oferind  peste 10000 de articole de feronerie și accesorii de mobilier: de la îmbinări la elemente decorative, de la închideri la soluții de iluminat, de la clasic la modern.  

ARHITECȚII VĂ PREZINTĂ O IMAGINE, NOI VĂ OFERIM SOLUȚIA !

Suntem importator al chiturilor pentru lemn Emmebi -Italia (gamă diversificată de culori, compatibilitate foarte bună cu produsele de finisaj folosite ulterior, nu cade în pori).

Utilizăm în ascuțitoria proprie și vindem discuri diamantate de cea mai bună calitate, utilizate la ascuțirea sculelor destinate prelucrării lemnului, marca INTER-DIAMENT.

<<Calitate, valoare, dedicare către clienți, angajament pentru excelență și originalitate, îndeplinirea obligațiilor către salariați, furnizori, clienți, parteneri de afaceri și către comunitate. Acestea sunt principiile pe care se bazează SIRTISA CONSULTING>>

Acasa Produse Despre noi Newsletter Contact